Něvěřila jsem, že Bemer funguje

Něvěřila jsem, že Bemer funguje

06.02.2023

Terapii jsem dostala jako dárek k narozeninám od přítele. Prý když nepomůže tohle, tak už nic. Záda mě bolí v kříži od porodů, mám 4 děti, takže zhruba třicet let. Trpím při delším stání, sezení i chůzi. Nic nepomohlo, rehabilitace, masáže ani léky. Spíš se vše postupem času zhoršovalo a mě už bolest trápila i při chůzi.

Přiznám se, že jsem vůbec nevěděla, co mě čeká, co vlastně Bemer je. A moc jsem nevěřila, že něco takhle funguje. Po prvních pár terapiích se mi velmi ulevilo. Bolest ustoupila a také jsem lépe spala. V průběhu terapií jsem se zmínila ještě o špatném hojení ran a modřinách, které se mi často dělají i třeba jen po poškrábání na kůži, a tak se Andrea zaměřila i na to.

Od léta jsem měla na levé noze velké boláky po pokousání od hmyzu, které nepomohlo zahojit zatím nic. Byla jsem i na kožním, jestli to není větší problém, ale lékaři nezjistili problém. Jen se to stále nehojilo.

Nyní jsem po deváté aplikaci na bolest v kříži a jsem nesmírně překvapená účinností a velice spokojená a nadšená. Záda bolí jen po opravdu velké zátěži. Takhle dobře a bez bolestí jsem se necítila velice dlouho. Na mé nehojící kousance proběhly zatím dvě aplikace a již nyní jsou ty nejhorší zaléčeny. To, co nezvládli lékaři a léky od léta, to je za půl roku, to přístroj zvládá za krátkou dobu, nutí mé tělo k hojení a úspěšně.

A tohle všechno má i další bonus a tím je Andrea. Přesně ví, co dělá, je pro věc naprosto zapálená, všechno skvěle vysvětlí, zajímá se. Moc děkuji za setkání s ní a přemýšlím o dalším pokračování terapií. Nikdy by mě nenapadlo, že něco tak skvěle funguje, většinou jde jen o reklamní upoutávky. Ale tady platí, kdo nezkusil, ten neuvěří.

Díky. Konečně něco , co skutečně funguje. A díky, že jsem měla možnost vyzkoušet